Yeah!

jag trodde att jag skulle få gå i sklan från 8:40-15:40,men när vi har servicekunskap,så säger läran att våran svenska lärare är borta och så då fick vi sluta 12:05 så jävla chill! Så jag käkade lunch o sen var jag med mitt hjärta när han hade lunch,men sen när han började så då gick jag ner på stan och letade efter en jacka,men hittade ingen jag villa ha,så jag köpte lite smink ist :) O jag tror att det kommer bli en tidig kväll för mig idag,är så jävla trött o e helt slut i kroppen..tror fan jag håller på att bli sjuk.. :(
imorn kommer inte dagen bli lätt, på morgonen ska min syster opereras, mamma o pappa pker te Kreta o jag får vara hemma :( o jag kommer knappt träffa mitt hjärta imorn,för dom har grön dag,så då kommer dom vara i skogen hela dagen..tråååkigt :( ssnälla,låt morgondagen gå fort!! Mina tankar kommer att gå till dig hela tiden syster,jag älskar dig!Kommer och sköter om dig på Fredag-söndag!<3<3
Du&Jag,syster!<3

7 månader!<3<3

Idag har jag o hjärtat vart tsm i 7 månader,tänk va fort tiden har gått! :$
älskar dig otroligt mkt!!<3<3
Du&Jag!<3<3

Tjenare kungen!

fan va fort denna helg har gått.. I fredags åkte jag hem till hjärtat o myste med han,VI spelade kort med Filip också,sen vart det film och då såg vi på Dracula,död en lycklig ! :) som vanligt när jag kollar på film hos hjärtat så somnar jag i deras soffa (A) :$ thihi,sen på lördag kom mamma och hämta mig,så då for vi in till AVESTA och jag köpte en Foundationpensel och mallar så jag kan göra fransk manikyr :) sen på kvällen hjälpte jag pappa o hämta upp båten och sen grillade jag kött,MUMS! :D sen chilla jag resten av kvällen! 
Vaknade även inatt av att det åskade :( uscha! fan ska det åska när jag inte har hjärtat breve mig? :( bläää!
Sen idag har jag städat mina rum,så nu e det fint här inne! :d o jag ducha nyss också,nu ska jag klä på mig o sen fixa mat,för senare kommer hela famliljen hem,mysigt!! :) juste,i torsdags fick jag äntligen hem min iPhone 4 :D:D
bjuder på en bild sen i fredags!
Sebbe,martin och mitt hjärta :)
Men ha det så bra,




Hanna =)

vet inte om jag ska skratta eller gråta...


pannkakor med sylt!

Ja då har denna skoldag ocksåå gått,Allt gick vell bra..förutom att jag har varit så jävla trött o funderat en hel del...HAr träffat mitt hjärta så fort jag har haft rast,nicenice!<3 Var nyss upp på Horndal o köpte lite mat till ikv o imorn..imorn har vi nån tråkig utedag i skogen,fun or not! NEj nu ska jag äta pannkakor o prata med mitt hjärta! Ha det bäst,hejhej! (:
du&jag!<3

I only wanna be with you!

Vart inget bloggande igår för jag var till Borlänge  o beställde en ny TELETUT!Wiho :D så den får jag förmodligen hämta ut på Torsdag o sen har jag 3 framöver :) Helgen med hjärtat var mys!
Imorse regnade det när jag gick te bussen så  fick jag gå med paraply,vackert..lr inte!
Slutade 10 över 2,så då tog jag bussen som gick halv 3 typ,så vvar hemma tidigt idag skönt! Sen han jag bara käka lite o då kom mitt hjärta hit,myyyyys...men tyvärr så har han åkt hem nu,så nu e de tyst o tomt utan han..Men jag träffar ju han imorn,som tur är,Jag älskar dig! 30/1-11<3


Dagens låt=Loca People-Sak Noel

Igår somna jagengång vid halv nio o vaknade sen vid jvart i 10..så då började jag leta efter nån film på teven o då vart det att jag började kolla på Tretton. Det är en väldigt speciell film om ni inte har sett den,men jag tkr att ni borde se den en gång iaf! :)
Jag hade ställt klockan på 6 imorse,men vaknade av mig själv 5 i 6,så då gick jag upp o duschade,sen fixa jag mig o gick sen till Felicia o sen till bussen.
Min dag idag har varit väldigt chill. Först hade vi nån samling i vårt ''klassrum'' lr va man ska säga,sen skulle man rita en presentation om sig själv,min vart ju inet så jätte bra..i och med att jag inte kan rita..Sen hade vi lunch från 11:30-12:30,nicenice,fast maten var inte wså jätte god..Det var liksom köttbullar o pulvermos..o jag tkr verkligen inte om pulvermos.. Sen gjorde vi fruktsallad med glass o saft! Sen gick vi runt i skolan o kolla skolan..sen när vi kom tbx,så tog vi kort o då skulle man hålla i en skylt där det stod en lapp på..bara för att läranrna ska lära sig fortare vad vi heter. Sen så slutade jag 13:50 :D soft,så då sprang jag o hälsa på hjärtat innan jag drog,sen drog jag till Busshållplatsen med Jimmy o  då tog vi bussen som gick 20 över 2 hem,skönt! SÅ var hamma tidigt idag. 
Nu ska jag packa för,imorn drar jag till mitt hjärta o sover nog där hela helgen,MYYYYYS!<3 så då kommer det inte bli så bra bloggning,,men kommer nog skriva ett inlägg så fort jag kommer i närheten av datorn :)
Imorn börjar även Ida i min klass! :D <3
en bild på mig,så här såg jag ut idag!

Dagens! :)

humör: Lycklig!
fundering: Jadu,det är mkt de
väder: sooool!
mat: korv med bröd
låt: Loca people-Sak noel
planer: fixa o så
roliga: får träffa älskling imorn!<3
tråkiga: har ont i ryggen
tvprogram: hmm..
bästa: Ida kommer börja på Handel imorn!<3
sämsta:
klädsel: Strumpbyxor,höga jeansshorts,rosa linne o tröja
frisyr: utslppt+ snurrad lugg
smink: mascara+rouge
shopping: -
kram: Älskling<3
person: Älskling!<3
löfte: inget
saknade: älskling,tove o emelie!<3

skoooola!

ja idag började ju skolan,det var lite nervöst imorse,men till slut så kändes det som att allt hade lugnt ner sig. Min klass e inte så stor heller,det finns ju verkligen personer av alla slag. Jag har iaf marina i klassen o det e nice! :D Vi fick även ett ''läxa'' vi ska göra tills på fredag o det var att skriva ett personligt brev.odet är jag klar med! När vi slutade gick jag o marina runt på skolan efter den lilla samlingen vi hade. Sen när Hjärtat o Martin kom tbx från deras samling,gick vi ner på stan o käka pizza på American Pizza Place,mumsigt! Sen tog vi bussen hem o sen gick jag hem te Felicia o satt o snacka lite. Sen har jag bara varit hemma o latat mig,e rätt så trött nu.. avrundar nog här,ha det bra ! :)

jag älskar dig!<3

20110816

då har det här sommarlovet gått då..nu har man fått höstkänslor o det börjar bli kallare ute o vissa löv på träden har börjat blivit gula också :(. Tycker faktiskt att det inte har varit så jätte varmt denna sommar om man jämför med den som var förra året.. Får hoppas på en varm och härlig sommar nästa år!
Igår var det en massa mys med älskling efter vi kom hem från Avesta.VI käkade även pizza där,göttans! Tycker det känns konstigt att ha kort hår igen..men får hoppas på att det växer ut snart,så man kan spara ut till långt hår.
Idag har jag o hjärtat myst,pratat o bara tagit det lugnt. Han åkte hem vid halv 2,så har varit ensam hemma ett tag nu..Det är så tomt när han inte är här! :( O snart ska jag vell ringa min kära syster  o även tvätta lite kläder.
Och imorn börjar man i Dommarhagen också,det kommer kännas konstigt att inte hoppa av i Horndal utan,nu får jag ju sitta kvar o åka in till Avesta varje dag. Men nu får jag ju iaf gå en linje jag gillar. Så det kommer nog bli bra i slutändan! Det största problemet dom första dagarna är vell att kunna somna tidigt kvällarna o sen orka gå upp tidigt på morgonen...men det kommer nog gå bra tillsist! =) Ha en bra dag! :) 
slänger in en bild på mig också!

MIn nya frisyr...

kommentera!

snart

drar jag in till stan med mamma o mitt hjärta,o då jag ska jag klippa mig. Får se hur kort hår jag kommer med sen,men det kommer vara mkt frächare sen! Blir nog inge mer bloggande idag,det blir förmodlligen imorn,när jag kommer :) ha det bra! :)
jag älsklar dig!<3

ännu en daaag!

idag har jag inte gjort så himla mkt.Var in till stan  o hämta mammas faster.. Sen när vi kom hem åkte jag lite traktor med pappa. Sen har jag gått igenom mina kläder o rensat rätt så mkt,så nu vet man va jag behöver o så. Så nu är det fräsht här inne :) Var nyss ner med pappa till morfar och fikade! Nu sitter jag här o chattar med Emelie,cheeeeka hennes blogg : http://jackiegrange.blogg.se/ . o Jag väntar även på att min älskade ska komma hit,då blir det ett bad o massa myyys..har ju inte träffat han sen i tisdags,så det har varit tomt o inte ha han breve sig o jag kan inte sovautan han..så nu känns det skönt att jag får träffa han ikv! <3
en bild på min garderob,lr en del av den :)

o jag bjuder även på en bild på mig :)

hellu"

kom nyss hem från avesta,var dit o köpte lite böcker till skolan o så köpte jag även lite färg te håret,nice! SNart så rullar jag ner till matilda åh då ska hon fixa håret på mig o vi ska även busa lite grann! :D blir nog inge mer bloggande idag.Saknar min älskling!<3
Syster,Du vet vell om att jag älskar dig o tänker på dig varje sekund!DU kommer klara det!<3

Jag älskar dig!<3

DU är mitt allt!<3<3

:)

juste glömde berätta att när vi satt o fikade i Gävle idag,så träffade vi Tom Jones :D hihi!

Tjeeeeeenare!

Ojojoj,nu var det verkligen att tag sen jag skrev känns det som..Minns inte riktigt va jag skrev om sist menmen.. I onsdags var jag med emelie o tove,vi käkade i näs på Lapino. sen blev det en massa mys hemma hos emelie! :) på torsdagen åkte vi hem till tove och badade,det var nice! Bilderna kommer sen,orkar inte ladda upp dom nu.. :)
Sen igår när jag kom hem åkte jag till Felicia o myste,vi träffade även matilda senare på kvällen,det vart mycket prat o skratt :) sen slagga jag hos Felcicia,mysigt! :) Sen idag åkte jag o mamma till Gävle o handla lite o träffade bror o hans kompis Patrik :) O jag har även tagit ett till hål i örat o jag har även en earcuff :D Bild nedanför!
imorn får jag äntligen träffa min älskling,guuuud va jag har saknat han!! <33
de fär tog jag idag :)
e jävligt nöjd med de! :)

RSS 2.0