Äntligen lov!


20121218

Hejsan!

Läget med er då?
Med mig är det iallafall sådär.. Jag har åkt på en stor förkylning, så idag var jag så dålig. Så stannade hemma. Hoppas jag blir bättre snart!
För på torsdag får jag jullov, och då ska jag över till färnbo. Ska ju jobba där på fredag osv :-) Nice med cash! Haha!
Och nu är det också bara 18 dagar kvar tills Sthlm resan :D wiiiiiho, fan vad jag längtar! ❤

Puss!


Förändrats!?

 
2007:
 
 
2008-
 
 
2009-
 
 
2010-
 
 
2011-
 
 
2012-
 
 
 
 
 
 
Ja, vad ska man säga, kan ju säga att jag har förändrats rätt mycket! ;) framför allt med håret! ;)

 
 

Kallt!

idag fick jag sluta några minuter tidigare, för jag skulle in till banken  och fixa ett nytt bankkort, så nu är det äntligen fixat! ;) efter det gick jag och mamma och kollade runt i lite affärer sen åkte vi hem. När vi kom hem fick vi skotta upp gången in till huset, för den hade blåst igen.. plus att vi bara hade 16.4 grader inne när vi kom hem, så nu har vi 3 pannor som står och går för att huset ska komma upp i lagom temperatur. Nej, nu har jag inte så mycket mer att säga, är rätt så trött, så det blir nog att lägga sig i sängen och mysa till en film och kolla på kaminen! :)
Trevlig kväll!
 

Goooooodmorgon!

Fyfan vad kallt det var när jag gick till bussen idag . Det blåste och snön yrde runt om mig. Trodde jag skulle blåsa bort, haha! Men i sista sekund kom "lilla" bussen från österviken, så då fick jag åka med den fram till skolan, där jag skulle vänta på linjebussen.
Nu sitter jag på bussen och lyssnar på musik, när jag kommer fram till skolan är det engelska nationella.. Usch! Men fan vad skönt det kommer bli när allt är klart! :D
Hör av mig sen! Puss!<3


BÄSTAVÄN! <3

juste glömma säga det i förra inlägget,
i början på Januari nästa år, så rullar tåget ner mot Sthlm med Bästavän. :D då ska vi bo på hotell, shoppa och bara leva livet! Fyfan vad jag längtar tills dess! <3 plus, att när man kollar in på hennes blogg och läser att hon har skrivit en massa gulliga inlägg om det, så längar man ju ännu mera!
Du är bäst, Emelie! Tack för att du alltid finns här för mig och att jag får vara med och uppleva massa galna grejer tillsammans med dig! :D våra minnen kan man leva på länge! <3 puss på dig! 
 
 
'
 
besök gärna hennes blogg : http://www.jackiegrange.blogg.se/

Home Sweet Home!

Nu är jag hemma äntligen hemma, eller ja, jag har vell varit hemma i c:a en timme kanske. Efter skolan drog jag iallafall hem till Felicia och chillade lite. :) jag tycker hon är en riktig knäppstare!! HAHA! (fast det är jag också... ;)
sen skulle vi gå hem till mig och skulle ta den snabbaste vägen hem. men det visade sig, att den inte var plogad... så då gick vi över åkern i skoterspåret, för där var det ju packad snö. men det var bara det, att dom hade inte åkt skoter över hela åkern, så sista 500 metrarna, fick vi springa i snön... kan säga när vi sprang där, så såg det ut som vi var på fyllan! HAHA! fötterna åkte åt ett håll och resten av kroppen åt andra sidan, var inte så långt ifrån att vurpa eller vricka foten ;)
Just nu, tänkte jag beställa olite julklappar, men bara för jag ville göra det idag, så ska det självklart krångla.... :( åhhh, blir så less på det!
så, nu tänker jag sätta mig och chilla framför teven.. :)
Ha det så bra, puss! <3
 
 
 

20121204

Hallojsan!

Guuuuud, vad dålig jag är på att uppdatera bloggen, men nu ska jag försöka ändra på det. :)

Igår fick vi sluta skolan tidigare, så då tog jag, Ida och Ange bussen ner till stan och kollade i lite affärer. Jag följde även med Ida hem och sov där. Vi bakade även en hos kokoskaka! :)

Idag hade vi sovmorgon till 10:20 och då hade vi ekonomi, och det jag vi fortfarande... Snart börjar religionen tror jag, får se om man får chans och plugga inför provet då eller om det fortfarande är genomgångar..

Bloggar nog mer när jag kommer hem. :)


RSS 2.0