8 underbara månader!<3

Hejsan!
Vart inget bloggande imorse
För jag var trött o inte han,men kan berätta lite grann om dagen.
Jag gick upp 6 imorse o sjöng för lilla mamma för hon fyller år imorn,men då är jag inte hemma,så gjorde det idag (a)
Sen gick jag o la mig i sängen o halv sov,sen började jag kika på vakna med the voice :)
Sen hade jag matte 10:20 o efter det hade vi idrott. Då dampade jag o ida lite :D
Sen efter vi slutat gick jag o Strömberg ner på stan kikade lite grann o fikade även i plus,gött! Sen gick vi till skolan för jag skulle vänta på hjärtat för han sluta 4 :) sen när vi kom hem te hjärtat åkte vi direkt in till Avesta o hämta filip o även fixa tårta , vart även tacos till middag :)
Nu ska jag o hjärtat mysa framför en film!<3:) 8 månader med hjärtat idag o jag älskar dig mest!<3


Ännu mer trötter

Nu har jag varit hemma ett bra tag. Efter skolan så åkte jag o pappa o kikade på lite saker te mig som jag ska köpa sen när jag har pengar :)
Sen köpte vi även paket till mamma , för hon fyller år på lördag! Men jag gav henne lite rosor idag för jag inte vet om jag e hemma när hon fyller år.
Nu ligger jag i sängen o kikar på lyxfällan o väntar på att mitt hjärta ska höra av sig!<3
Imorn är det fredag o då har jag sovmorgon till 10:20,men ska gå upp före 6 o ge mamma frukost på sängen:) , och jag o hjärtat har även 8 månader imorn, jag älskar dig mest eric!<3<3
Blir inget mer bloggande idag :)


Trött

Hejsan! Läget?
Just nu sitter jag på bussen påväg mot skolan o pratar med lite folk,snart kliver mitt hjärta på åh :)
Som första lektion har jag en jävligt lång lektion om handel&branshkunskap... Blä
Hoppas dagen går fort! :)
Imorn är det fredag också :D


28/9 11

Hejsan:)
Nu var det bra länge sen jag blogga,förlåt för de! Igår var jag iaf med mitt hjärta o det var mys. Idag hade vi redovisning (igen) om våran butik :) det gick verkligen skit bra :D på bussen hem satt jag o hjärtat o spelade yatzy,men Inge mer snack om det.. ;)
Nu sitter jag hemma hos Felicia o kikar på Austin Powers ,bara för att jag vill inte vara själv hemma för mamma e på föräldrarmöte :( men hon kommer vell hem 8-9 ? :)
Imorn vet jag inte riktigt vad som händer,eller joo,jag o pappa ska kika på nån present till mamma :) o jag ska även leta efter ett par ridskor/ridbyxor o en tvbänk :)
Ha det bra :)



Längtar tills på fredag!<3


skoooola!

nu sitter jag här på handel o har lunch, snart börjar även Svenskan och sen historia.. orkar inte vara här. Vill bara hem,träffa mitt hjärta o bara mysa med han o bara ligga där o kika på massa filmer! Slutar runt 4 idag o efter det tar jag bussen hem o senare vidare till min Moster o få helkroppsmassage,det kommer min kropp bli glad över!


lööööööördag!

Vart inget bloggande igår för jag åkte till Valbo/Gävle efter skolan :) Det vart en massa handel,fick en jacka,skor,3 par väntar,två mössor,en OnePiece (fast det var en sån fast det är med märket Warp)  o en halsduk :D tack Mamma o Pappa! <3
igår när vi kom hem från Gävle så stannade vi i Horndal o köpte pizza,mums! Efter det vart det tv o sen somna jag.. Vaknade runt runt fem imorse o då hämta jag katten o sen slog jag på teven o började kolla på Kalle och chokladfabriken,haha! sen somna jag o vakna sen nångång efter 9. Då fick jag även frukost på sängen för jag var så seg ner (A) Sen duscha jag o fixa mig,så då tog jag o pappa traktorn ner till morfar o fika. Sen när vi skulle hem krångla den.. -.- färgade nyss håret på mamma o nu sitter jag här o dunkar musik! Väntar även på att mitt hjärta ska ringa så jag kan packa väskan o sen åka te han,saknar han sååå! =(
Imorn ska jag även åka o träna,skönt! Just nu tränar jag bara 3 ggr i veckan,det e ju rätt så lite,men ska göra såhär ett tag o sen ska jag vell börja träna 4-5 ggr veckan :)
bjuder på en bild på mig :)
ha en bra kväll!
fick mössan igår,så mysig!

19:38 Torsdag 15 september

Tja! då har denna dag gått. I skolan gick vell allt bra. På morgonen hade vi en liten redovisning och det gick bra.Sen hade vi Idortt och då var det fotboll,det gick rätt så bra för mitt lag,lr har jag fel? Tyckte jag var duktig iaf :) Sen efter det fortsatte vi med våran butik :) Den kommer bli så jävla grym!!
nu sen jag kom hem har jag städat halva nedervåningen,jävlar va tjustigt det vart! :) Nu kommer mamam o pappa bli stolta! (A)
Nu kommer syster o då blir det mat och sen sova,för nu vill jag träffa mamma o pappa o få mina paket! (A)
imorn drar jag även till GÄvle få se om om mitt hjärta följer med då,ska iaf till han på lördag :* ha det bra ! =)

hejsan

Kom hem för en stund sen,har hunnit pratat med mamma,pappa o farmor o MAMMA O PAPPA KOM HEM NU!!!! <3  Nu väntar jag på att Matilda ska komma hit så ska hon och jag snacka lite skit o hon ska även fixa mitt hår :) vet inte om jag kommer blogga nå mer idag,det visar sig! Ha det bra! =)
duhjärtamig!<3

Brist på rubrik?

Hallojsan! Nu var det ju faktiskt typ en vecka sen jag blogga lr nå? minns inte iaf. Kan iaf berätta hur min helg var:
Fredag: Ja på fredagen var det en helt vanlig skoldag,vi sluta vell typ halv 2? Sen skynda jag mig till Krylbo för att hinna med tåget som gick 14:23,men det visade sig vara inställt lr det går bara en period. Så då följde jag med Yvonne(mammas faster) till Hedemora för hon skulle handla lite o sen fika vi där.. Sen fick jag även stå inne på Hemköp o ladda mobilen för mitt batteri var dåligt.Kan säga att kolla på mig o fundera vad jag gjorde. Sen åkte vi till Horndal för då skulle jag ta tåget 18:46 till Gävle. Men då ringde bror och sägeR att det är försenat till 19:05, visst det är en kvart så det brydde jag mig inte så mkt om de..men sen när det är 5 minuter kvar,så ändras det på tavlan och då står det att det kommer 19:35,o jag satt där o frös.. Men sen kom det efterlängtade tåget. Så jag kom te Gävle halv 9.. Så då skujtsa bror mig till Max så jag fick köpa kvällsmat,Sen åkte vi hem till lägenheten o myste framför tv,Fia fixa även lite dipp+morötter,cips o godis,mums! Sen kika vi på tv, men sen sluta det med att alla 3 låg i soffan o sov!haha
Lördag: Vi åt en god frukost tillsammans med mycket skratt! Sen gick jag o Fia ner på stan o letade efter jackor o skor. Sen kom syster o bror ner på stan o då gick och fikade på ett jätte mysigt fik! Sen åkte jag o syster till Viken och hämtade Mange! Sen på kvällde åkte vi hem te Jonas på middag/party :) Badade även tunna ,men faan va kallt det var då..
Söndag: Den dagen tog vi det jävligt chill i och med att vi kom inte hem förns 2 på natten o gick upp 10.. Senpå kvällen var det träningsdags,skönt!
Måndag: Då var det skola o sen kom hjärtat hit och myste !<3
Tisdag: Skolan gick jävligt segt i början,trodde jag skulle behöva åka hem..men sen mot lunch fixade allt sig! Kom hem runt 5 o då käka jag lite mat o nu har jag suttit vid datorn sen jag kom hem!
Onsdag: Ja vad händer imorn ? Vi skulle spela in nån film entrepenörskapen,minns inte varför.. måste städa imorn när jag kommer hem också.. Ska kanske träffa Matilda också!
bjuder på en bild på syster o mig!
jag älskar dig eric!<33
Ha det bäst!

8/9 2011

glömde skriva igår att vi tog ju skolfoto då, o då tog man två enskilda kort o på ett satt man o det andra skulle man stå på och då fick man göra vilken pose man villa!haha,lovar att det kommer se förjävligt ut..
idag har vi haft lite redovisning i klassen,vi skulle visa en film som har fått en och tänka till o att vi tyckte den var bra och så..Jag o Emma valde en reklam som heter '' Det är okej att känna!''
Kan länka den lite längre ner..
efter lunch var det idrott o jag gjorde inte så jäkla mkt,för jag hade glömt idrottskläderna hemma.. :$
Han träffa hjärtat på bussen hem.
Det började såklart att regna nnär jag skulle hoppa av bussen,så jag fick gå hem i regnet..
Sen när jag kom hem hade mammas faster gjort pannkakor till mig :)
Imorn drar jag till Gävle och hälsar på bror hans tjej Sofie :) mysigt! Sen på lördag kommer syster o hämtar mig o sen blir det träning med syster på söndag också,roligt!
Måste även dela en länk ag såg på idas blogg,så jävla sorglig...och jag vet att det är svårt att hålla tårarna inne..men den är ju så jävla fin filmen,kolla o njut! :)


Dålig uppdatering..

sry,för dåligt bloggande,men det finns typ  inget att blogga om i veckorna..för skolan tar typ upp den mesta av tiden och det händer typ inge nytt heller..skriver när det händer nått spec lr när jag vet vad jag ska blogga om!

Torsdag den 1 September

Hellu!
dagen har gått väldigt segt,har knappt träffat mitt hjärta,tråkigt nog:(.. Systers operation gick iaf bra!!<3 slutade 10 i 2,så då tog jag bussen hem o var vell hemma 3..trodde även att mitt hjärta skulle komma,men så vart det inte,för han hade massa saker o fixa..:( får försöka träffa han så mkt jag kan imorn,för i helgen kommer jag inte kunna träffa han i och med att jag åker till syster och myser med henne o familjen.
Snart ska jag börja fixa maten o sne kommer Felicia hit o myser :)

RSS 2.0