Trevlig valborg!

-


Godmorgon!

Sorry, för dålig uppdatering.. men har faktiskt inte haft tid i helgen..men nu ska jag försöka vara mer aktiv här på bloggen :)
Ja i Lördags tog jag 9 tåget till Uppsala för att åka och hälsa på mina kusiner.. Calle och Maija mötte mig vid stationen, sen gick vi till ett urgulligt bageri och köpte bröd som vi skulle ta med till Rebecka och Erik. och såklart hade vi jätte bra väder!
Vi pluggade lite grann och sen gjorde även Erik en super god Clubsandwish!
Efter vi hade ätit var vi tvungen att gå ner på stan för vi skulle vara på ett ställe en viss tid.. jag visste ingenting vad jag skulle göra.. Jag kan söga att min puls var väldigt hög när vi gick ner på stan.. Vi gick massa omvägar och jag hade fattade inte vart vi skulle gå.. sen slutar det med att vi stannar utanför en frisörsalong och då var tanken ''tänker ni klippa mig!?'' dom bara stod och flina.. sen kommer det en och hämtar mig och rebecka och Maija följde efter.. vi går ner i källaren till ett litet rum.. Inne rummet var det mörkt och en ''massagesäng'' stod där och två fåtöljer.. då fundera jag, "ska jag vaxa bena lr få massage?".. dåfrågade hon om jag visste vad jag skulle göra, men såklart det gjorde jag ju inte.. då berättade hon att jag skulle få gå en ''Make-Up kurs'' och då vart min puls lugn och jag vart jätteglad.. i och med att jag har velat gått på en sån kurs hur länge som helst :D
tyvärr har jag inte fått korten sen jag gjorde kursen.. men jag förklara lite mer sen då när jag har fått bilderna!
Dålig bild, men såhär såg jag ut efter sminkningen.
Påkvällen vart det lite shopping och så gjorde vi hemmagjord pizza och pizzasallad.
och till efterrätt vart det Kladdkaksmuffins med hallon och grädde, mums!
På kvällen kollade vi på lite gamla bilder och kika på några Solsidan avsnitt... kan säga att jag var väldigt trött när vi kollade på solsidan, jag somna nog till några gånger ^^haha!
På  morgonen gjorde vi våfflor till frukost mycket smarrigt!
Sen vart det ytterligare lite plugg och sen vart det ännu mera shopping!
Tyvärr har jag ingen bild på allt jag shoppade.. men det kommer nog upp en sen!
Puss&Kram/ Hanna

On the road to uppsala!

-


Walle's place!

Tjoho!

Nu sitter jag hemma hos Martin och kikar tv och väntar på Jon och Tove. Det blir filmkik hela kvällen här, ska bli riktig kul!
Får se när jag och Tove åker hem, imorn blir det iallafall att kliva upp tidigt för att klockan 9 ska jag med tåget som rullar till Uppsala!
Ha en bra kväll! :-)



Datanörd....!

Puss&Kram/ Hanna


Skoooooola

Hejsan!

Oj, vilken seg dag det har varit idag..
På morgonen satt vi och pratade om administration och hadeett litet grupparbete. Sen efter lunch var det idrott och då hade vi hjärt och lungräddning, det var rätt chill. Sånuvet jag hur jag ska göra om nån får hjärtstopp lr så.
Nu har vi svenska och har ingen ork att göra nånting.. Är så jäkla trött så kan typ somna när som helst känns det som..
Efter skolan blir det iallafall att gå te doktorn, köpa nya skor och äta nått.
Vet inte om det blir nå mer bloggning idag, men annars blir det nog imorgon!
Ha en skön kväll!

Puss&Kram/ Hanna


Gör om gamla minnen!

-


Tack så mycket!@fillaforsberg

💗


17

.


Wiiie!

!


20120423

Hejsan!

Usch och fy, vad jobbigt det var att komma upp ur sängen imorse.. var så jäkla trött, så jag knappt visste vad jag hade gjort under morgonen.. Skolan idag, var väldigt seg, men den gick endå.
På morgonen hade vi sevicelektion, då läste vi om nån tjej som designar hörlurar och så. Sen klockan 10 var det samling i Aulan, då var det en föreläsning om politik.. Kommer dock inte ihåg så mycket vad hon pratade om för jag var så jäkla trött.. vi hade hål från 10:45-13:15 så det var lite drygt.. Men man han prata med lite folk under tiden, så det var nice! 
Sen plugga jag lite till Matteprovet som är imorn, trööök.. men fattar ingenting av det vi håller på med på matten just nu.. :S så vette fan hur det kommer gå på provet imorn :( hoppas jag blir godkänd iallafall, för jag klara ju faktiskt diagnosen.. Sen på eftermiddagen var det info&kommunikation och då jobba vi med tråååååkiga excel, så jäkla trökigt.. med massa diagram, utsäkningar och så...
När vi väl slutade så ville jag baa hem och lägga mig och sova för jag var så jäkla trött, men såklart ska bussen vara sen typ 10 minuter och den åkte nån konstig väg i krylbo också..så det kändes som att vi aldrig skulle komma hem.. 
men jag var hemma te halv 6, istället för 5, dryygt!

nu sitter jag i sängen och kollar på tv, men det verkar inte vara nå intressant förtillfället.. tur att några är sociala på Fb och på sms :) Idag är det även sista dagen jag är 16 år.. :) 

Hoppas ni alla mår bra där ute! =)

Puss&Kram/ Hanna

Jag lever!

Ojoj, har inte bloggat på ett bra tag nu..

Brynäs vann iallafall SM-guld i torsdags, fyfan vad glad jag är för det! :D Wiiiho!
I fredags hade tjejmiddag här hemma, det var mycket trevligt och fick fina presenter, tack sötnosar!<3
Igår åkte jag hem till syster och sen åkte vi in till Gävle, åt på Kina och var på bio. Vi kollade på "kvarterets skatan reser till Laholm" den var faktiskt rolig, man fick skratta rätt så mycket!
Sen på kvällen vart det Filmmys till Irene Huss- i skuggornas sken lr vad den hette ^^ vi alla somnade nog vid 12 och sov sen till halv 11.. Vi var nog väldigt trötta imorse^^

Idag har jag vart ner till morfar en sväng, och kollade nyss klart på " Män som hatar kvinnor", imorn är det skola och även min sista dag som 16 åring ^^ får se om man får nå rynkor sen då? Haha!
Hoppas alla mår bra!

Puss&Kram/ Hanna


02:49

Nu har jag legat och kollat klart på Charlie st.cloud i min ensamhet, fast jag hade faktisk med mig Ida i 20 min, tills hon somna.
Så nu ligger hon och snarkar i örat på mig.. Jag funderar faktiskt på att sova jag också, de sociala folket verkar ha somnat^^
Jo,juste guldet är påväg hem mot Gävle nu åh.. Bara två matcher kvar, sen e det klart!
Brynäs! ❤


Godnatt!


SM-Hockey,

Brynäs-Skellefteå,
Nu jävlar grabbar kör ni allt
ni har,
för GULDET ska hem till
GÄVLE!<3
image description

Lite bilder!


Jag och syster
Jag och P-O
Ingen kommentar om bilden... ;) haha!
Det var bilderna från igår, men nu kommer dagens bilder.
Jag följde med pappa till morfar och då låna vi hem morfar vegrej.. så när jag och pappa kom hem så, hjälpte jag han att montera ihop den.
Här är all ved som ska åka på rullbandet och sen ner i en säck där dom packas.
Sen fick jag för mig att häcken ska ner i och med att vi ska ta bort dom två träden åt vänster, så då gick jag och hämta häxsaxen och en klipp så börja jag klippa ner den.
Sen tände jag eld på allt som var på marken för att få bort massa torkade löv/gräs osv..
Nu har jag legat i sängen sen 4-5 och kollat på massa olika filmer tillsammans med lite hallonsorbet, mums! nej nu ska jag försätta och kolla på filmen,
Puss&Kram/ Hanna

Godnatt❤

Efter en trevlig kväll så blire nu sängen, natti natti sötosar! ❤


Låååångfredag-

Tjohej!

Ja, idag är det långfredagen, får se om denna dag går fort lr inte ^^
Om 2 timmar kommer syster+familj och även Mats & Sofie och Hugo, får se hur stor han har blivit nu då =)
Fick ett stort påskägg imorse, men vette sjutton om jag kommer orka med hela.. haha, man bör kanske tänka lite på figuren så kan nog dela med mig lite ^^
Tråkigt inälgg, men har inte så mycket att skriva nu på dagen.. men blir nog lite mer uppdatering under dagen :)

Kan länka lite låtar :)

Hoppas ni får en trevlig dag! 

Puss&Kram/ Hanna

Jordgubbar+en film= Kan inte bli så mycket bättre :)

-


Ny hårfärg :)

Tjo! =)

Idag gick jag och Ida upp vid 9, för jag skulle vara på Avesta Salongen kl 10, för jag skulle fixa håret. Jag var där från 10-12:30 kan säga att Idas tålamod försvann.. ;)
Så efter jag vart klar gick vi till plus och kollade på lite kläder och så. Sen drog jag hem, för pappa kom och hämta mig :) när jag kom hem satt jag vid datorn och fixa lite musik...
Nu har jag även hamnat hemma hos Felicia och chillar:) vet inte vad som händer resten av dagen ;)
Trevlig kväll:)

Puss&Kram/ Hanna


Ägd!? ;)

-


❤❤❤

SÅ JÄVLA UNDERBART BRYNÄS!!! :D❤❤


PÅSKLOV!

Skolan idag gick fett fort, vi sluta ju 2 idag.. Så då drog jag och Ida hem till henne, jag blir även kvar här över natten :)
Vi har nu kollat på flickan som lekte med elden, och jag somna vid slutet.. Ida ligger och sover nu.. Undra om jag ska väcka henne lr om jag också ska sova.? :)
Trevlig kväll :)


Puss&Kram/ Hanna


Påväg hem från Söderhamn nu! :)

.


Kan du bara ta och döö!?

Jävla huvudvärk som vägrar släppa... Har haft den jävligt länge nu...
Jag vill kunna somna utan värk och vakna utan värk..
Men neeeej!? Inte fan går det eller..
Här är det, värk 24/7...


..

Saknar dig!<3


Söndag

Tjoho! :)

Har inte vart sån bra uppdatering idag, i och med att från och med jag o Ida vaknade så gick vi ner och började plugga... Efter den hör helgen så har jag blivit klar med 6 st skrivuppgifter, så nu tänker jag ta det lite lugnt :)
Tack för helgen Ida :D<3

Nu ligger jag i sängen och kollar tv och chillar :) imorn har jag sovmorgon i och med att jag ska Vell fara över gästrikland/Dalarna och Hälsingland ^^ men blir mer uppdatering senare lr imorn :)

Och Brynäs vann även idag :D fyfan va härligt:D

Puss&Kram/ Hanna


RSS 2.0