20140129

Tjinigiling!

idag har det varit en väldigt seg och trött dag. usch! men kom hem runt 3, så la jag mig i sängen och skulle kolla på film, men vart att jag somna istället. eheh. så nu äe jag lite nyvaken!

imorgon är det torsdag, de innebär att pappa kommer hem, snart helg. men framför allt så är det träning imorgon! fyfan vilken träningsvärk jag har haft sen i måndags.
men ha det så bra, så ska jag ta o gå ner o äta nånting :)



20140122

Jag saknar dig min lilla tok.... ♡




20040510-20140120

idag fick min älskade lilla misse somna in. trodde aldrig att det skulle kännas såhär tungt, men är helt tom... men du kommer alltid att vara första katten i mitt hjärta!
sov så gott nu Kirre, ta det lugnt i katthimmlen♥♡♥

vila i frid! ☆





20140116

Gårdagen i bilder:



igår efter jag slutade från praktiken, hade jag o syrran tacokväll det var mysigt. ♡

Dagen i bilder:






idag lunchade jag, ida och angelica på plusfiket. Mycket god räksallad åt jag! Dagen har annars varit väldigt lugn, är ensam hemma som vanligt.... Mamma har kvällsmöte och pappa jobbar på med maskinerna... men tror mamma kommer hem snart, så man får lite sällskap i det lilla huset :)
ha det så bra!

20140115

varför kan jag aldrig få sova ut?? Snälla mage sluta göra ont och gör så jag blir smärtfri.... :(
nej dax o gå upp för att senare dra till praktiken!
Hörs!



bästavän, jag saknar dig ♡

20140108

Tingiling!

Då var det första dagen efter en lååång ledighet.. kan säga att jag var lagomt trött och seg imorse... :(
Åkte till praktiken imorse, och då fick jag börja med att plocka undan allt julpynt. Tycker faktiskt det är kul och pyssla med olika grejer i butiken. Dagen rullade annars på bra. När jag slutade åkte jag och mamma hem o fixade lite. Idag har jag faktiskt ringt och beställt en grej som jag ska få hämta hem på Lördag. Åh det kommer bli så bra, hoppas jag!
Han sen bara äta lite grann innan jag somna i soffan, haha!
Nej nu ska jag gå ner och tvätta lite grann. Och nu vill jag ha lördag!! :D TAGGA TAGGA!!


Juste igår städa jag ju ut julen hemma hos syrran, medans hon jobbade. Hon vart väldigt glad! :) ↓ Varsågod!! ♥


Men ha det så bra!

Puss & Kram



20140107

Hallojsan! 

Nu ska jag försöka ta tag i bloggandet igen. Har fått hjälp av snälla Matilda som hjälpte mig med designen och en ny header. Woho, tack för det! :* besök gärna hennes blogg också! Matilafors.blogg.se

Ja vad har hänt idag då? 
Klockan ringde imorse halv 7, så var det bara och kliva upp och göra oss klara, i och med att vi skulle vara i Sandviken till klockan 8.  När vi väl kom in till Sandvikens sjukhus, sprang vi in i fel hus..haha! Kan skylla på att vi var trötta och inte läste på skyltarna! ;) När vi klara där åkte vi till Donken och åt frukost, sen drog vi tillbaka till Färnbo för hon skulle tillbaks till jobbet och jag vela hem o sova ;) är fortfarande seg sen helgens festande.. Haha.
Har nyss ätit lunch med henne och nu har jag börjat städat undan alla hennes julsaker, för nu vill jag ha vår in vår och sommarkänsla. Så man blir pigg och glad och får njuta av sooolen!:)) 
Nej, nu ska jag forstätta här, sen ska jag gå ner till mammas jobb och hälsa på där. :)
Kanske hör av mig senare! Ha det så bra så länge! :)

Puss&Kram 






RSS 2.0