5/10-13/10

Hallojsan!

sorry, för dålig uppdatering.. men det har varit så mycket den senaste tiden.. men i och med att jag inte har nå bättre för mig nu, så tänkte jag skriva om vad som hänt den senaste veckan!

Fredag den 5 Oktober:
 
Ja, när jag vaknade på morgonen trodde jag att dagen skulle bli kort, men det vart låååång och med en massa krångel.. det började iallafall med att jag stressa i mig frullen för att jag skulle hinna  upp till Horndal till tandläkaren och ta ur en tand vid halv 8. Men jag han dit i tid iallfall.. 
Jag tänkte '' jag hoppas att det här kommer gå fort, så jag får åka hem nångång..''  men tog bedövningen eller!? NEJ!! fast jag fick 3 sprutor med bedövning!? NEJ!! tillsist orkade jag inte hålla paniken inombords för det gjorde så ont, så det slutade med att jag gick därifårn ut i väntrummet gråtandes och hade skit ont och blodet rann.. Sen ringde han till falu lasarett, för dom kunde ge annan bedövning än vad han kunde.. så då var det bara att åka hem och hämta mitt leg och sätta sig i bilen mot falun.
När vi kom till falun, fick jag fylla i en blankett, ta kort och sätta sig och prata om själva ''operationen'', då fick jag en fråga '' Har du ätit frukost?'' ''Ja, en macka vid 7 typ'', svara jag.. Då fick jag svaret'' Jaha okej, vi kommer inte operera dig idag.. men vi ska boka in en tid för det rätt så snart,Vad sägs som 19 November?''
Min tanke vart då '' jaha, så du menar att jag ska gå och ha ont tills dess?'' då vart det ju bara att bita ihop och svara'' jomenvisst'' så då lär jag vänta till dess då.. usch, hatar att vänta på sånna här saker...


Lördag den 6 Oktober:

Dagen började med att jag tog ett varmt och härligt bad, innan jag och mamma åkte in till stan och köpte lite mat till kvällen, för då skulle hela familjen hem på middag. Så fort vi hade kommit hem, började jag packa väskan för den kommande veckan, för på kvällen skulle jag följa med syster till Färnbo, för APL skulle börja på måndag. Kvällen vart lugn, vi myste framför tvn och kollade på film.
 
 
 Söndag den 7 Oktober: 
 
 Syster jobbade, jag hjälpte Magnus med att städa ur garaget med en massa grejer. På kvällen drog jag och syster iväg på träning. Det var faktiskt kul, men jag vet inte riktigt om jag har råd med att köpa ett helt kort för 10ggr, så vet inte om jag bara ska gå på Drop-in. Sen blev det en tidig kväll, så man skulle vara ''pigg'' första dagen på APL. ;)

och justja, solsidan började ju även ikväll! ;)
Måndag- Lördag (8-13, Oktober)

Veckan har faktiskt gått väldigt bra, har fått gjort allt och ingenting typ. Suttit i kassan till att gå och plocka upp varor. Har fått mycket beröm iallafall (A)
i Torsdagsnatt drog ju syster och allihopa till Turiket, så då får jag bo helt själv där, eller jag har ju katterna som jag är kattvakt åt.  Och än så länge har det gått bra! Fast jag drog hem till By igår, så jag ska vara hemma tills imorgon eftermiddag/kväll. i och med att det är så tråkigt att sitta helt själv hos syster.. ;)
Idag vet jag faktiskt inte riktigt vad som händer, men det visar sig :)


 Ha en bra dag/kväll! :)
 
Puss&Kram/ Hanna
 
 

Segdag!

Hejhej!

Sitter i skolan och jobbar med UF, men jag är så jäkla ''off'' så jag känner ingen ork för att jobba.. Vi slutar om typ 30 min, då ska jag ner på stan och kolla efter kläder, fixa present åt mamma (som kommer några dagar efter, för hon fyllde faktiskt i måndags) och sen ska jag och pappa åka till Karlbo och hämta ett paket! :) 15:45 ska jag vara på synsam och göra en synundersökning. Ikväll ska jag träffa min privatfrisör, alltså Felicia och hon ska färga mitt hår, hoppas det blir bra =) Kanske kommer upp en för/efterbild senare, så håll utkik!

Jag saknar dig, kom hem nu!!! <3

 

Puss&Kram/ Hanna


20121004

Godmorgon! :-)

Usch, vad trött jag var imorse när jag hörde klockan ringa... Men idag han jag iallafall äta frulle också! :) annars brukar jag sega mig med sminket och så, men idag var jag klar tidig t:) nu är jag påväg mot bussen. Klockan 9 ska jag och My iväg på möte, hoppas det går bra :)
Hör kanske av mig igen senare :)

Puss&Kram/ Hanna


20121003

Hej,
jäklar va duktig jag är på att vara aktiv här på bloggen... eller inte ;) just, nu så har jag rätt så mycket att göra.. det är en massa saker med UF och lite annat.. :) så jag kommer uppdatera så fort jag får en lucka ledig det lovar jag :) puss påre!

Stay in my dream, so i can take you with me.

 

RSS 2.0