20130112

Sune får stå för "dagens" inlägg ;)


20130111

Trött, sur, arg, ledsen, glad, irriterad.. Nej nu är jag trött på mina humör! Nu går jag och lägger mig! Godnatt!


20130109

Hallojsan! :)

Idag har det varit en lugn dag med endå inte.. Jag har vaknat flera ggr inatt ich haft hur mycket värk som helst i magen/bröstet vet inte varför..

På dagen kom även min syster hit och hälsade på i min ensamhet. Hon ville ta ett bad och Vi bokade även in vår lilla spadag, som vi fick utav mamma och pappa i julklapp. ska bli så kul! :D bara lite mer en vecka kvar ungefär.

Och idag fick vi även ett härligt brev på posten, som kommer ske i sommar! Kan knappt vänta!! :D

Nej, nu ska jag fortsätta kolla på Svenska Hollywood Fruar och vila!


20130108

Fan nu börjar bli jävligt rädd och irriterad av att bo här ute o by.. Idag fick jag reda på att det har varit ännu ett inbrott här i byn... Det är alltså TREDJE inbrottet på 2-3 veckor!? Vafan finns det för jävla folk som inte kan hålla koll på vad som är sitt och inte sitt!? Jag hoppas VERKLIGEN att den där "ligan" åker fast snart!!


20130107

Jaha, då var det sista dagen på jullovet. Usch, vill inte tillbaka till skolan, men visst det ska bli kul och träffa alla igen, och så. :-)

Idag har jag inte gjort ett piss, har typ bara suttit vid datorn/glott på tv, har inte mått så bra heller för den delen. Så det har varit bra skönt att tagit det lugnt.
Nej, nu ska jag ner och hjälpa mamma med maten.


On the way home!


20130106

Gooooooodmorning! 👌
Allt bra?
Med mig är det bra eller är lite trött.. ;) haha!
Vi var nyss ner och åt lite hotellfrukost, mums! Vi har även hunnit packa ihop alla våra grejer på rummet, i och med att vi ska checka ut när som helst!

Emelie sitter och tittar på Elderaro, haha! Hon gör även lite ljudeffekter om det händer nå speciellt i filmen, haha söt hon är!
Nej, nu ringde mamma och nu ska vi checka ut och gå ner på stan och köpa det sista, innan hemfärd! 😊
Puss


20130105

Nu har vi suttit i bilen typ en halv timme, och är påväg till Uppsala för att sen ta pendeln till Stockholm! Snart är vi äntligen där!
Det är även "min dag" idag, det är nämligen Hanna idag ;) hihi!


20130104

Nu är det inte långt kvar, imorgon drar vi äntligen till Stockholm som kommer bestå av massa shopping och myyyyys! :))
Just nu sitter vi och kollar på gladiatorerna, tror det kommer bli tidig kväll för oss idag, i och med att vi ska vara i Uppsala innan 9 imorn. :)


En liten tripp till Falun


- Haha

 

Nyår!

 

Lite bilder från jul

 

RSS 2.0