On the road to Sthlm!

Jaa som ni Ser på rubriken så sitter jag och Tove på tåget till Sthlm. Vi ska åka till hennes sommarstuga som ligger en bit utanför Sthlm.Sorry, för jag har varit dålig på att blogga, men när jag skulle blogga så hade jag inget batteri i datorn för laddaren låg hemma hos syster.. Jag ska försöka blogga under tiden i sommarstugan, men annars blir det på söndag kväll lr måndag! Jag lovar att ta mycket bilder som ni kommer få se sen :-)
Puss&Kram/ Hanna
 
 

Segdag efter midsommar!

Hallojsan!
 
I onsdags åkte jag hem från färnbo och åkte raka vägen hem till min Emelie! VI hade väldigt mycket att prata eftersom hon kom hem från irland i tisdags. Hon verkade haft det väldigt bra där och sett lite snygga killar ;) haha! Och på kvällen började jmag även fixa mina naglar, jag vart sjukt nöjd över dom! På torsdagen fick jag och pappa äntligen hämta hem den nya bilen! Saknar nästan dedn andra bilen, men i och med att den här hade mer finesser så gillar jag den här meeeeeer! På kvällen gjorde jag en massa spellistor inför midsommarn! Jag fick även träffa min goa granne, nämligen Felicia. VI vart så jäkla sugen på att åka och bada någonstans i och med att det var sånt skönt väder. Men när vi väl hade bytt om och hittat bikinisar, så vart det såklart molnigt... och då försvann badlusten.... Så då gick bara på en liten promenad och bara satt och chillade.
 
Igår var det ju midsommarafton, och jäklar vad den röjde! 
Det började med att jag gick upp vid 8 och började duscha och packa väskan som jag skulle ha med mig. Innan jag kom hem till syster så var jag och handlade lite mat till farmor! 
Sen var det dags för party! Vi var bjudna till P-O och Thesan på silllunch mellan 12-13. Så då började vi göra oss iordning för det. Precis när vi skulle åka fick vi besök av stefan och robin, dom kom med sitt "kungliga" fordon, alltså en golfbil som var pyntad med björkris! Sen skulle vi åka runt på byn med bilen, så det slutade med att vi fastnade hos pär och fick en grogg. Sen fortsatte bara kvällen! Med lekar och fest. 
Men nu har jag inte tid att skriva nå mer, för nu ska jag dra till Pizzan med lite vänner och äta lite fyllemat, Haha! Synd att pizzan inte avr öppen imorse vid halv 4, för då jävlar var man hungrig... ;) 
Juste, bilder från midsommar kommer upp sen, när jag har fått alla bilder :)
 
Trevligkväll!
Puss&Kram/ Hanna

Soool!

Godmorgon! 

solen lyser, det blåser lite grann, men det bästa med att det blåser är att alla mygg försvinner! Idag kommer mina muppar hem från Irland! Dom har varit där i en vecka, så det harr varit lite tomt utan dom, för jag inte har kunnat träffat dom... :( men imorn får jag äntligen träffa min lilla mupp, nämligen Emelie! :D <3
Åhhh, jag längtar tills på Torsdag för då ska jag bli lite midsommar fin! 

Nu på morgonen har jag hjälpt syster med att gett barnen frukost, jag ska snart ta cykeln och åka upp till mammas jobb och prata lite med henne medans syster är i Gävle och hämtar hem Magnus! :) jagvet inte riktigt vad som kommer hända resten av dagen, men det visar vell sig! :) 

 

Puss&Kram/ Hanna

 


Efter tråkigt väder kommer solsken!

Hallojsan!

 

sorry för jag varit lite ''off'' på bloggen.. men jag har inte haft någon tillgång till en dator, och så när jag ville blogga från mobilen så gick det inte.. men självklart så har jag knäppt kort under den sista tiden, så tänkte visa dom istället!

 

Hemma hos Tove:


<3 
Hemma i Gävle hos Bror och Sofie:






Hemma hos Syster: 



Nu blire mat och sen lite filmmys med syster! <3 

Ha en trevlig kväll!

 

Puss&Kram/ Hanna


Sociala bloggen?

Hejsan!!

Sorry, att jag inte har varit så social på länge, men just nu är det bara för mycket som händer.. Och tyvärr är det bara dåligheter... :(

Igår var jag hemma och tove och chillade, sen drog jag iallafall till färnbo och träffade lite folk och sen sov jag hos syster.. :-)
Idag har jag vart och fixat lite saker hos farmor, det var meningen att jag skulle sova hos syster inatt också, men det vart att följa med bror till Gävle istället :)

Imorn ska jag leta efter ett par arbetsbyxor.. :-)
Juste, jag hjälpte även pappa med trallen till poolen igår! Snart så är den klar!! :D och i lördags köpte vi en ny bil åh :D får se när jag skriver nästa gå g!
längtar till den 21 och även den 22 såklart!! :D
Ha det bra!

Puss&Kram/ Hanna


Fredag!

-
Dags att dra ner på stan och träffa lite folk :) vi ska även försöka bli klar med vårt uppdrag, alltså "fuck your fears" :) wish me Good luck!
Trevlig kväll iallafall :)
Puss&Kram/ Hanna


Bjuder också på två ego bilder ;)


RSS 2.0