20140321

äntligen är det fredag! idag kommer mina missar hem, pappa har namnsdag, linus blir 13 år och jag och ida ska ha plugghelg.. trevlig helg på er! :D




20140313

Tjääääääääna!

vad har hänt idag då?
imorse var jag bra morgontrött och vilket resulterade till att jag fick typ springa fram till bussen. och jag han faktiskt med den. sen var det nån föreläsning i aulan. Det var en gubbe från arbetsförmedlingen och en tjej från region dalarna. man hörde inte så mycket vad dom sa.. det var rätt så dåligt ljud. sen var vi iväg och lyssna på en tjej som var au pair, det lät lite intressant. sen lyssna vi även på en kille och en tjej från KTH.
efter det gick jag ner på handel och väntade på ida att hon skulle bli klar. sen drog vi ner på stan och lunchade. väldigt trevligt var det. jag fick även skjuts hem av jimmy, tack så mycket.
nu sitter jag hemma och kollar på film. funderar om jag ska träna senare, men känner mig så himla yr o skakis så vet inte om jag kanske ska vila idag.
Imorgon blir det iaf att åka till färnbo och hälsa på syster och lite folk. :)



lunch

ojoj,
idag har jag suttit och skrivit om språkhistoria, lite segt går det att skriva men det går iaf framåt. tog nyss en liten paus ifrån det och började städa.
har städat lilla hallen, tvättstugan, köket toan och lilla rummet utanför hallen. har även hållt på o vikt tvätt hit o dit. och hoppas att päronen gillar det.
så nu tänker jag ta en liten lunch och sen fortsätta plugga inför nk provet imorgon. ska även hinna med o åka upp till morfar o hälsa på.
bjuder på en bild från helgen, på mig o E.



20140312

Godmorgon,
i och med att vi får jobba hemifrån idag så ska jag hålla på med min inviduella studieplan.. alltså alla restee och plugga inför kommande prov osv... så time to work!




20140311 del 2

så mycket tankar..vet inte vad jag vill, vad ska jag göra, så mycket plugg och så jävla mycket funderingar och krångel... blir tokig....när ska man bara få vara glad och bara vara lycklig?

20140311

Godmorgon världen!
ögna går knappt o få upp, kroppen känns lite stel. äsch vafan upp o hoppa :) de är ju hur härligt väder ute som helst :)


idag blir det att dra in till skolan, vi ska fortsätta kolla på hotellpraktikanterna och sen vet jag inte vad vi ska göra.. i och med att vi egentligen brukar vara ute på APL på tisdagar och onsdagar. men det visar sig.

20140310

ojojoj,
helt slut efter dagens träning. men fyfan vilken skön känsla de är efteråt! har precis duschat och blåst håret, så nu ska jag mysa ner mig i sängen och kolla på film.
natti natti ☆



20140306

godmorgon torsdag!

sitter och äter frukost nu och ska snart göra mig klar för att ta bilen till skolan. idag har vi prov i näthandel, får se hur det går. hoppas det går bra. efter akolan idag, tänker jag åka ner på stan o köpa hårfärg :) hoppas jag hinner färga det idag.
ikväll ska jag även gå på träningen aom jag inte har varit på flera veckor...tack vare förkylning osv.. men känner mig äntligen bättre :)
hörs kanske senare :)





puss

RSS 2.0