GOTT NYTT ÅR!

Hej!
Sista dagen på 2011,hoppas ni har hafdt ett bra år! Själv så var mitt år jävligt bra,men sen blev det ju som det blev.. men jag LEVER iaf! :)
Nu har jag fixat mig för att snart dra iväg på Fest,fett nice med mycket trevligt sällskap. hoppas ni får en luckad kväll,det tror jag att jag kommer få iaf! skriver imorn!
bjuder på lite bilder på mig själv!






pusshej!

Avici- Levels

Hallojsan! =)

haft en bra dag?
min dag började med att min mobil ringde vid 8,för emelie skulle iväg och rida vid 10. så då skulle vi upp i god tid,så vi unte behövde stressa. men det tog ett tag innan jag fick henne i liv ;) haha! vid 10 kom hennes mor och hämtade oss så åkte vi hem till henne. Vi fikade innan hon drog iväg o red och när hon åkte iväg gick jag ut tills hennes stall och hälsade på npgra blöta hästar,fyfan va det regna idag..usch!
Mamma kom och hämtade mig vid halv 4 och då åkte vi in till avesta för jag skulle byta en tröja jag köpte igår,för det var ett litet hål i den.. och jag hittade även nyårs kläder :D nu sitter jag och tankar hem '' Hur mpnga lingon finns det i världen'' :)



20111228

Hejsan!

Igår var jag ju till allergikliniken i H-mora och fortsatte med behandlingen, fick även nån slags medicin lr nått sånt. Jag ska i alla fall ta det morgon och kväll. Efter vi hade vart där, åkte jag och pappa till Kupolen, för jag skulle leta efter ett par skor och en nyårklänning! Jag fick även lämna tillbaka min fina skjorta jag fick av syster i julklapp, för den var för liten och dom hade inte en strl större.. :(

Sen efter det åkte jag till Ida, för hon hade tjejmiddag för oss tjejer i klassen. Det var väldigt trevligt och mycket skratt blev det! Det måste vi göra om tjejer!<3 Innan Jag och Ida gick och la sig,så plocka vi undan disken och så började vi kolla på Sunes Jul!

Idag vakna jag och Ida vid halv 12 typ, då fixa vi oss och gick ner på stan för vi hade lite ärenden där. Jag hittade en randig tröja, vitt linne, anisiktsmasker, duscholja osv.  J Jag var även till sysam idag och kollade synen i och med att jag går och har ont i huvet hela tiden.. och det visade sig att jag kommer få börja ha glasögon.. Sen åkte jag och handlade hem lite mat för att Emelie skulle komma hit och mysa (:  Vi har precis kollat klart på Baksmällan 2 och nu sitter jag och bloggar och hon sitter och kollar igenom skolkatalogen ;) Vem vet, hon kanske hittar nå snyggt där i!? ;-)

Ha en fortsatt trevlig kväll! =)


Annandagjul

Okej, nu ska jag börja blogga igen!:)

Har inte hunnit fixat en ny header än, men den kommer!:)
Hur har eran jul vart då? Min var iaf bra :) jag fick en ny dator o lite smått o gott =)
Inatt blåste det utabara den, jag trodde
Seriöst att hela taket skulle flyga bort, lr att päronträdet skulle flyga in genom fönstret ;( sen vid halv 5 imorse gick elen:( och nu vid 18;00 kom den tillbaka! Så nu ska jag ladda telen så jag har batteri tills imorn!:)
Nu sitter jag på köksgolvet o väntar på att vitlöksbaugetten ska bli
Klar och jag ska även kolla på grown up, som började vid 6:)
Imorn jag till Hedemora o gå till allergiklinken igen..-.- sen efter det blir det att åka till kupolen o köpa en nyårsklänning:) på kvällen är det tjejmiddag hos Ida , mysigt!:)
Uppdaterar bloggen så fort jag kan (:


Nystädat rum!

Oj, vart inget bloggande igår för efter skolan åkte jag o pappa med traktorn till farmor =] sen åt vi lax o prata om allt mellan himmel o jord.
Sen skjutsa pappa mig till Emelie, vi satt o spelade nått sällskapspel, trevlans! Sen blev det idol och kika på ridsport!
Idag hade Emelie,Sandra o Hannis träning för Marie! Stackars Sandra som ramla av två ggr,tkr synd om dig !<3
Sen åkte jag hem några timmar senare o då börja jag städa! Nu är det rent överallt! :)
Nu ska jag fixa mig o antingen åka hem till min älskling lr om vi åker o hämtar han! :)
Ha en fortsatt bra kväll!:)


RSS 2.0