Ratfink!

 
 
Gårdagen var väldigt rolig! Mitt på dagen kom eva och linnea hit, första gången dom var här faktiskt! Jag tror dom gillade mitt hus?^^ vi låg och pratade om massa minnen och så.. sen var det dags att börja göra sig iordning för  förfesten hos markus. Snälla tobias kom och hämtade oss med raggarbilen och skjutsade oss dit. Precis när vi skulel kliva ur bilen, så skulle det såklart regna som mest.. trött man blir på sånt! 
sen beskriver nog alla bilder vad som hände under kvällen! vi åkte traktor och vagn hem till mig och då var det dags för ''nakenbad'', haha! men det var inte alla som gjorde det heller ;) det slutade iallafall att vi var 7 stycken sammanlagt som sov över hos mig. det vart mycket skratt och vi var nog vakna till halv 6, sen sov vi nog till 11.. så kan säga att jag och dom andra är nog väldigt trötta idag, men det får man ju ta!
Tack allihopa som gjorde dagen/kvällen/natten kung, detta måste göras om! 
 
Nu laddar vi upp för tisdag för då är det sista ön, och det är även 30 års jubelium då! 
nej, nu ska jag fortsätta att kolla på film,fika på något och sen lär jag vell försöka sova, så jag inte är så sur när jag ska in till lasarettet imorgon! 

Puss&Kram/ Hanna

Solsolsol

25 grader i poolen och jag tog mitt första dopp idag i poolen iallafall... jag skulle försöka vara lite smidig i nät jag skulle lägga mig på madrassen, men sluta med att den gled åt sidan när jag hoppa av den... Så då, fick jag bada lite grann.. Solen steker iallafall nu, hoppas det blir nån skillnad! :) Puss&Kram/ Hanna


tre från igår

 
 
Bästa! <3

Puss&Kram/ Hanna
 

Hugo! <3


regn, regn och åter igen regn..

Sorry för dålig uppdatering, men har inte riktigt haft tid lr ork.. I helgen var jag iallafall med Emelie, min lilla knas vän som åker till irland på onsdag och är borta 3 VECKOR.... hon kommer vara saknad under den tiden.... :/ men jag hoppas hon får bra veckor där nere! =)
nu sitter jag hemma hos syster och väntar på mat med världens äckligaste huvudvärk... känns som jag kan svimma när som helst...uscha!
Imorn är det ön som gäller, först lite föra hemma hos Karin och sen tar vi bussen till ön och ska lyssna/dansa till arvingarna, date och thorsten flink.. men hoppas att det är uppehåll då!

Puss&Kram/ Hanna

Gooooodmorning!

Nu har jag varit vaken i sisådär 1,5 timme. Klockan ringde vid 5 och jag var rätt död då, Jag har iallafall hunnit packat väskan o anlänt hem till syster. Nu ligger jag i sängen och ska försöka sova lite till. :-) skriver när jag är mer vaken :-)
Puss&Kram/ Hanna

Dry my soul!

Jag orkar inte lägga upp bilder från skansundet idag, så det kommer upp imorgon istället! i och med att jag ska upp klockan 5 imorgon! Puss&Kram/ Hanna

Midsommarbilder!

 
 
tack allihopa som gjorde  min midsommar till den bästa!

Puss&Kram/ Hanna

Home sweet home!


Hallojsan! 
Nu har jag varit hemma i cirka 2 timmar. Jag har ätit lite grann och börjat tvättat, kan säga att det fanns en del att tvätta. 
Jag har iallafall haft en sjukt rolig helg i Skansundet med Tove och hennes familj. Jag och Tove tog 09:12 tåget igår för att komma in till Sthlm för lite shopping. Jag köpte ett par jeans, tre linnen och en klänning. Jag är mycket nöjd över mina köp, men orkar inte ta nå kort på dom nu. 
Jag kommer göra ett inlägg med midsommar bilder och ett med bilder från skansundet, så håll utkik! 
Puss&Kram/ Hanna

RSS 2.0