...

Efter att ha pluggat som en tok hela kvällen, så blir det sängen nu. Jag och Ida ligger och kollar på film, så får se vem av oss som somnar först^^
Men godnatt!

Puss&Kram/ Hanna


Godmorgon

Ida åkte nyss iväg till Körskolan o ska gå på kurs för att övningsköra :) så medans hon är där, tänker jag ligga i hennes soffa och sova lr kika på andra avenyn :) vid lunch, drar vi nog hem till mig :)Bjuder på en bild på mig och Emelie<3
Hoppas ni får en bra dag!

Puss&Kram/ Hanna


Haha!

.


FYFAN VAD HÄRLIGT BRYNÄS!! <3

4-2 :D guldet ska hem till Gävle!!


Dööööd...

Den här dag har verkligen varit seg..
Imorse när jag vakna var jag som en zombie, men lektionerna på förmiddagen gick iallafall fort.
På idrotten var det Friskis&Svettis, riktigt kul. Var ju ett tag sen jag gick på det nu. Man fick ju sig ett o annat skratt under den lektionen! :D sen var det avslappningsövning ^^

Sen efter idrotten drog jag och Ida och bada, snacka om vi är trötta nu.. Just nu sitter vi och är typ döda efter att ha ätit mat och kollar på lets dance :)
Men hoppas ni får en trevlig kväll, så hörs vi!

Puss&Kram/ Hanna


Mat efter att ha badat!<3

<3


Jag vill träffa....

<3


Härligt Brynäs!!❤


Akuten!? Nejtack!

Tjollahopp!

Idag på morgonen var vi på studiebesök på Haglöfslagret, här i Avesta. Det var intressant och höra saker om deras företag.
Sen på eftermiddagen, känner jag att min huvudvärk bara blev värre och värre, jag började även få yrsel.. Pappa tyckte att jag skulle åka te akuten, så jag kanske kunde få nå medicin för det eller få reda på vad som var fel..?
Så mamma hämtade mig vid halv 4 och trodde att vi skulle te akuten , men envis som jag är så kom vi aldrig dit... Så nu ligger jag i sängen och vilar lite.. Fan vad jag hatar huvudvärk!! Framför allt när jag gått med det i över 2 veckors tid nu.. Så om dom tjatar lite mer på mig så får dom kanske med mig till en vårdcentral... Det som gör mig mest rädd att inte gå te en doktor är Vell för jag är rädd för att bli stucken i armen, för sist jag gjorde det så svimma jag.. Men nog om det!
Imorn är det förhoppningsvis skola, och sen halv 6 ska jag te Allergikliniken i H-Mora, förmodligen så är det sista gången jag är där.. Fast det beror ju på hur min kropp mår.
Trevlig kväll! :-)

Puss&Kram/ Hanna


<3


Saknar...

<3


Tröööök...

Igår var jag med Felicia och då gick vi på en promenad, och sen på hemvägen sket en fågel på Felicias mobil... Haha, så jävla kul!
Sen drog vi åt var sitt håll, jag drog till farmor en snabbis och hon skulle äta.. Jag kom hem från farmor vid 7, då tog jag fram cykeln och åkte te Felicia, för vi skulle grilla.. Det var meningen att vi skulle åka till lugnet igen och gilla men det orka vi inte för det börja bli mörkt... Så vi satt oss i hennes hage :D haha, som tur var såg ingen oss förutom Marika^^
När jag kom hem kolla jag på tv och hade världens jävla huvudvärk o frossa.. :(
Imorse ringde klockan sex, och jag mådde Inge bra. Så jag fick stanna hemma :/ hoppas jag blir bättre imorn, så jag kan gå på onsdag:)
Men trevlig kväll!

Puss&Kram/ Hanna


...

.


<3

Idag har jag och syster haft en "Systerdag". Hon kom hem till mig runt 8, då tog vi ett mysigt bad och lyssna på musik. Sen gjorde vi oss iordning och skulle bege oss ut i bilen och fara vidare.. ( hon hade ingen aning vart vi skulle ta vägen) men vi hamnade i Avesta. Hon fick börja med att gå till Hårfager och fixa ögonbrynen och även färga dom.
Sen vid 12, drog vi oss till Plushuset och kolla på Matilda, för hon skulle sjunga i Avesta Stjärnorna. Jag fick rysningar och fällde en tår när hon sjöng! Grymt duktig är hon! Men tyvärr räckte inte det hela vägen.. Men Matilda om du läser detta, så Ska du inte ge upp, för du är kung!<3
Sen gick jag och syster och kolla i lite klädaffärer och sen vart det pizza på American, mumsigt!

När vi kom hem till Färnbo, tog vi första cykelturen hem till P-O och Thesan. Nu sitter vi och pratar och kollar tv. Mycket trevligt, var ett tag sen man träffa dom.
Sen får vi se hur kallt det är när vi ska cykla hem och hur bra det går ;)
Trevlig kväll!


Puss&Kram/ Hanna


Glass med syster!

<3


Påväg till Falun med Klassen!

<3


Frukost i solen!

<3


Fika med syster

.


Mot stallet med Hugo och Sofie!

..


Trött tjej!

Hejsan!

Skolan idag gick rätt fort, på morgonen hade vi besök från 9orna och då hade vi ett grupparbete med dom. Sen var det matte innan lunchen! Jag var även med på badet och trodde det skulle vara livräddning... Men såklart var det ju att man skulle simma 40 längder, fett drygt...
Halv 3 tog jag min feta väska och åka te Gävle och hälsar på Brorsan & Sofie mycket trevligt! Vi åt tacos till kvällsmat,( men det var även min lunch, hihi) och sen börja vi kolla på nån hästfilm. Synd att jag missa rätt så mycket från den, för jag råka somna i och med att jag gick upp halv 6 imorse :-(

Imorn ringer klockan 8, sen vid 9 åker jag och Sofie iväg te stallet, då ska jag kolla på henne när hon rider.. Sen vet jag inte riktigt vad som händer under dagen! :-)

Puss&Kram/ Hanna


Torsdagen i bilder!


Tvätta bilen!

Brumma lite traktor när jag kom hem med Pappa!


Och mamma och pappa firade 15 år i Förlovning!<3


Imorn blir det att åka till Gävle direkt efter skolan, mycket trevligt!


Puss&Kram/ Hanna

Ojoj!

Sorry, att jag inte har bloggat på ett tag, men det har kommit så mycket saker emellan..

Så, Allt bra med er eller? själv vet jag faktiskt inte riktigt hur jag mår? Så fort jag blir på ''bättre'' humör så är det alltid nånting/någon som kommer och trycker ner en själv.. blir så trött pådet..
Idag skulle jag ju ha vart till frissan men så blev det ju inte.. så jag vet inte när jag kommer gå dit och fixa håret.. Mamma kom iallafall och hämtade mig halv 4, och då drog vi och käka på Masgrillen och sen handlade vi lite mat. jag hittade även ett par skor jag måste köpa nångång i framtiden!
Ojoj, nu är klockan kvart över 7 och jag har bara suttit vid datorn,fast jag egentligen borde plugga i och med att jag har ett test imorn i Konsumentskydd.
Imorn är det Torsdag och då kommer Pappa hem, vi har bad på idrotten och vi slutar 2, och då vet jag inte riktigt vad som händer! Eller jag borde nog packa lite, i och med att jag åker till Gävle på Fredag!

Men Trevlig kväll!






Hoppas ni diggar låtarna!




Puss&Kram/ Hanna

..

Söta Hugo som jag träffa idag!<3


Storm?

Hejsan!
Skolan gick väldigt fort Idag, på lunchen satt jag Sofia och alina ute och sola, fett nice... Fast det blåste lite väl mycket, så vi gick in igen :)
Efter skolan gick jag dirr hem te Felicia, åt lite mat och bara flummade! Sen gick vi ut på en promenad och pratade om allt typ! Det kändes som vi skulle blåsa bort när vi var ute..
När jag kom in kände jag hur mina ben börja få tillbaka känseln och hur skönt det var att komma in!
Nu ligger jag i sängen och kollar tv.. Känner att jag vart grymt trött av att vara ute i detta väder, så hoppas jag sover gott inatt:)
Imorn slutar vi vid 2, och då ska jag ner på stan och fixa lite ärenden och sen blir det Allergikliniken.. :)
Trevlig kväll!

Puss&Kram/ Hanna


...

Arrrrrgh! Pallar inte mer skit just nu....


...


<3



http://www.youtube.com/watch?v=xqMbDA0XavA


Hoppas du fick ett gott skratt när du kolla på länkarna ;)

puss&kram/ Hanna


Svar på kommentar!

Ida om Städdag!:
Kan du inte visa resultatet av rummet? :D

Svar: Självklart, här kommer bilderna!


Gästrummet


mitt sovrum

min lilla ''walk in closet'' och sminkhörna! men allt är inte klart än!

puss&kram/ Hanna

Städdag!

Hejsan!

Jag kom hem från Emelie vid 2 typ. Sen bad jag pappa och lägga in golvet i mitt rum så jag kunde fixa klart allt. Så sen jag kom hem har jag sprungit hit och dit, bärt saker, möblerat om.. Så nu känns det som att min rygg går av snart..
Fast jag är nöjd med resultatet! Nu är det bara lite lister och fyllas på med isolering i väggarna, sen är allt mina rum klara! :)

Nu ligger jag raklång i sängen och har kollat på kontoret, snart börjar även Wallander så då ska jag kolla på den och sen sova.. För imorn ringer klockan 05:50, då är det skola som gäller!
Hoppas ni har haft en bra helg, för det har jag haft!

Puss&Kram/ Hanna


3/3-12

Ojojoj, vilken morgon...
Jag vaknade runt 9 imorse,så då tänkte jag att jag skulle ut och gå en sväng innan frukosten, men så blev det inte för mamma fråga om jag skulle in till stan och handla lite.. Och då kom jag på att jag behövde följa med och köpa sminkborttagning och nya örhängen.

När vi väl kommer in i stan så får mamma jätte ont i magen så vi lär åka till akuten.. Vi kom dit vid halv 11 och kom ut kvart i 2...snacka om att det var segt där...

Nu ligger jag i sängen och kollar tv, för jag vart så jäkla trött :( ikväll kommer även Emelie och hämtar mig, då åker vi hem till henne och myser! Henne har jag inte träffat på bra länge :/<3
Ha en trevlig dag!

Puss&Kram/ Hanna


Fredagskväll!

Igår var det ju tjejmiddag,och den var väldigt trevlig! Jag sov även hos Ida inatt. Innan vi gick och la oss igår,så kollade vi på Andra Avenyn och sen låg vi och pratade om allt möjligt innan vi somna!
Vi ställde klockan på halv 9, för vi skulle hinna gå en promenad innan jag skulle hem, men varken hon lr jag var vakna då.. så när vi vakna till så gick vi och la oss i hennes soffa och kollade på AA medans vi åt frukost. Pappa kom vid halv 11 och hämta mig. När Jag kom hem visste jag inte vad jag skulle göra så då bestämde jag mig för att jag verkligen måste städa ur min skrubb,så jag kan göra klart min Walk in closet,så då tömde jag hela den. Sen städa jag mitt sovrum och även mitt teverum när jag fundera hur jag skulle göra med skrubben. När jag hade ätit kom jag på,jag lär ju måla på väggarna och taket igen,i och med att det gröna lyser igenom.. så vid halv 7 börja jag måla om där inne. Nu är det bara färgen som ska torka och sen ska jag lägga in golv och så.

Nu har jag duschat och bara sitter och slappar. Känner att min rygg kommer gå i två delar snart,för det gör så jäkla ont.. så jag kommer nog snart gå och lägga mig i sängen och kolla på en film.
Imorn ska jag hjälpa pappa och mäta ut hur mycket virke vi behöver till trallen som ska vara runt poolen. Om mindre en månad,så kommer det ske stora förändringar på gården! Älskar jag snart får ner min stora pool i marken,en badtunna och en plats där man kan ligga och sola på! Kan säga att nu kan sommarn komma!

Trevlig kväll!




Puss&Kram/ Hanna

Gårdagen i bilder!









Fina flickorna!<3

Puss&Kram/ Hanna



RSS 2.0