Grattis syster på 9årsdagen!❤

Hihi

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2453134/images/2012/pic_191823798.jpg" class="image">


Önskar att det gick att stoppa tiden..❤

....


Rubrik?

Halloj!

Mamma kom hem runt 13, och då gjorde vi oss oordning och åkte till Sala och kollade runt. Men jag hittade inget speciellt.
Runt 5 kom Andreas hem till mig, och sen åkte vi till Färnbo. Så nu sitter jag hemma hos syster och kollar på tv. Är sjuuukt trött just nu, så kan nog slockna när som helst..^^

Och Johan är dum mot mig, jag är jätte sugen på godis och så får jag denna bild av han.. Haha, men lite kul endå! :D

Puss&Kram/ Hanna


Soligt!

Godmorgon? Lr Hejsan!

Vaknade rätt tidigt idag, suck.. Så jag kollade på lite tv och sen börja jag kolla på andra avenyn. Nu har jag ätit thaimat, pratat med farmor och bästa Emelie!💙
Mamma kommer snart hem och då ska vi slå in lite paket, för min syster fyller år på Onsdag, Bästa!❤
Ha en trevlig dag! 😃

Puss&Kram/ Hanna


Söndag!

Hallojsan!

Idag har jag vell inte gjort så himla mycket. Så fort Jag och Ida vaknade idag, så satt jag mig och kollade på andra avenyn och hon städade medans. Pappa kom och hämtade mig på eftermiddagen och då åkte vi och tvättade bilen och handlade mat.

När jag kom hem vek jag undan all tvätt och började fortsätta titta på Andra Avenyn och gör fortfarande det och mitt huve håller på och sprängs, jävla huvudvärk... :( känns att det är mycket tankar som snurrar runt i huvet..
Trevlig kväll!

Puss&Kram/ Hanna


Önskar allt kunde bli bra....



<3


...<3

Nu har jag och Ida kollat på Melodifestivalen/Gladiatorerna och fetat i oss lite onyttigheter.. Men nu ligger hon i sin säng och snackar med sin kille och jag ligger i hennes soffa och spelar lite på paddan! Tror inte det blir nå mer bloggande idag!


Bästa du, jag vill inte att du ska åka. Det är du som får mig glad och orkar med dagarna!Du betyder mycket för mig.<3


Lördagsmys!

Godmorgon!
Idag vaknade jag och Ida vid halv11 och då gick vi och la oss och kollade på Andra Avenyn. Jag och Ida gick nyss ut och mötte Emelie, så nu ligger vi i soffan och kollar på Andra Avenyn igen :) skulle egentligen vart och kollat på J20s match idag och sen åkt till Ida BL, men det skulle inte ha blivit nå bra om jag var och kollade på den..
Hoppas ni andra får en bra dag idag! =)

Puss&Kram/ Hanna


Hemma från Emelie!

Det vart aldrig att vi drog till Hemköp, för när vi skulle gå dit så ringde Ange och fråga om vi skulle med till Norberg på rockkonsär, och självklart följde vi med!
Det var rätt så chill och vara på det, men vi åkte rätt så fort därifrån.. Så när vi kom tillbaka till avesta så åkte jag och ida hem till Emelie och satt och kollade på Irene Huss, mycket trevligt! <3
Nu sitter jag och Ida i hennes soffa och kollar på Andra Avenyn och ska snart gå och sova tror jag!
Men hoppas att ni har haft en bra Fredagskväll, för det har jag iallafall haft!

Puss&Kram/ Hanna


Dagens köp!

Efter jag och Ida hade fikat gick vi ner på stan igen och kollade lite och då hitta jag en tröja och 2 st nagellack :)

Nu sitter vi och kollar på BigBrothers och ska snart gå te Hemköp och köpa lite godsaker!

Puss&Kram/ Hanna


Fika med Ida på Bullens!



:)


Torsdag!

Sorry, för jag inte har bloggat på länge, men har inte orkat eller haft tid.
Men jag kan säga att det inte har hänt såhimla mycket under veckan. Igår stod jag iallafall i cafét med Emma och det var chill! Sen gick jag hem till Felicia och satt och prata om allt mellan himmel och jord, mycket trevligt!
Idag på morgonen hade vi engelska prov och det var jag inge taggad på..men hoppas jag får G iallafall. Just nu sitter jag i klassrummet och pratar med Ida och Ida!
Slutar 12 idag så då blir det att åka till falun och sen blire kanske att åka till Kupolen och köpa en ny jacka!

Puss&Kram/ Hanna


Lite bilder från rallyt

..


Jag vill ha dig baby!

Tjenare!

Igår var jag ju Rally, det var kul och se alla bilar.. Dom första bilarna körde fort dom var inte feg på gasen, men dom som var mot mitten/slutet dom sakta in i varje kurva. Innan rallyt drog igång,så börja det snöa som sjutton, inte kul med snö! På kvällen åkte vi hem till P-O och Thesan och kollade på brynäsmatchen och melodifestivalen..
Jag vart väldigt besviken på melodifestivalen.. Det var inte en enda bra låt igår och Björn Ranelid han stod ju bara och prata och fattar inte att han kunde gå till final!?

Idag har jag vart till Farmor och hälsat på, sen har jag pluggat lite engelska. Nu har jag inte tid och sitta här för nu ska jag till morfar och fika och även hämta hem min tröja och jenas som har blivit lagade :)


Puss&Kram/ Hanna

Redo för Rally!

...


RALLY!

Hallojsan!

Lördagsmorgon och jag är uppe tidigt.
Igår var jag i skolan och då fick jag träffa min saknade klass, lr ja tjejerna! På idrotten skulle vi göra upp nått träningsschema i gymet,men det gick sådär.. ingen orkade typ jobba så vi satt och prata med varann ist, mycket trevligare! :) sen efter idrotten träffade jag Marcus en snabbis ooch sen gick jag och Ida ner på stan och kollade runt. jag köpte en marcara och ett par nya jeans.
Vid halv 3 kom Matilda till mig för vi skulle knäppa kort och hon skulle även hjälpa mig med headern till bloggen. Vad tycker ni om headern?Kommentera vettja!
Sen på kvällen kom hela familjen hem så det vart en massa mat,prat och mys, mycket trevligt!

För typ en timme sen åkte brorsan och Fia, jag sitter här och ska snart ringa syster och åka till henne. För idag är det Rally i Färnbo, det ska bli kul och kolla på det! Vet inte riktigt när jag bloggar igen,kanske blir senare om jag har tid!?


Hoppas att ni får en trevlig kväll!

puss&kram/ Hanna

Dagens låt!


Alla Hjärtans Dag!

Hoppas att alla ni har haft en bra alla hjärtans dag!<3

Själv så har min dag varit sådär.. Morgonen började ju väldigt tidigt så den var väldigt seg och sorglig.. Men sen på kvällen blev det bättre för jag fick prata med världens bästa vän, han ställer verkligen upp för mig! Tack för att du finns!<3<3

Trevlig kväll!

Puss&Kram/ Hanna


Måndag!

Tjohej!

Då har denna dag också gått.. jag tycker att den här dagen gick lite segt,men det är vell bara för jag inte är på humör...? Mamma kom iaf och hämtade mig efter skolan så då åkte vi ner på coop och handla lite mat. Jag har inte gjort så mycket sen jag kom hem, har kollat på lite tv, fast nu tänkte jag att jag ska skriva klart lite saker till skolan som jag inte har lämnat in.
Det måste iallafall bli en tidig kväll för mig idag, klockan ringer 04:45 och känns som jag kommer vara en zoooombie imorn men så får det vara...!



såå fint!


kanske uppdaterar mer senare!

puss&kram/ Hanna

Hoppas dagen går fort....!

Skönt och ta en promenad till bussen!


bjuder på lite bilder!







2007 ovanför!




2010 ovanför!



2009

2008





image description
2011
image description
image description'



trevlig kväll!

puss&kram/ Hanna

Chilldag!

Hallojsan!

Idag är det onsdag och den här dagen gick väldigt fort kan jag säga. Gick upp i vanlig tid,men endå så fick jag skynda mig lite extra till bussen,hehe.. Men jag han med den iaf! Sen på morgonen var det entreprenörskap, plus att vi skulle på dansföreställning vid 10,så vi missade lite av lektionen,men det gjorde ingenting! ;)
jag tyckte dansföreställningen var väldigt bra, Duktiga tjejer!
Sen efter dansen samlade sara oss och berättade att vi fick jobba hemma på eftermiddagen i och med att hon skulle bort och göra något annat, så då slutade vi vid halv 12, mycket skönt! Så då gick jag och ida ner på stan och åt på American, vi träffade även My och Marina där,mycket trevligt!

Sen när jag kom hem vid 1-2, så gick jag och la mig i sängen och kollade på tv, så råka jag ju somna såklart! får se hur lätt det kommer bli och sova sen då! När mamma kom hem så färga vi ögonbrynen och även tränade!
Nu sitter jag och kollar facebook och även kollar på ''halv åtta hos mig''.





Bjuder på en bild på mig och syster, lika?

Ha en trevlig kväll!


Puss & Kram /Hanna

Bästa vän!

IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG, FÖR DET ÄR PER-OLAS FÖDELSEDAG! HURRA HURRA HURRA!!

Hoppas du får en kanon dag och en god törta! Kram!<3


Gårdagen

<3

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2453134/images/2012/pic_187808544.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2453134/images/2012/pic_187808544.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2453134/images/2012/pic_187808847.jpg" class="image">


Dangens låtar!







Hejsan! 
Det vart ingen skola för mig idag, för hade fortfarande värk i magen, så kunde inte sova så bra under natten..Idag har jag bara legat och tagit det lugnt. Gjorde Thaimat som lunch,gott vare! Snart kommer mamma hem och då lär jag hjälpa henne med att vika undan tvätten och städa köket..

Imorn är det ''Vitdag'' i skolan, så då ska hela klassen tillbringa hela dagen i Åsbo.. trök! Efter det ska jag äta på stan med pappa och även kolla efter  en större väska, innan jag ska till Allergikliniken, får se hur det går! :)
Trevlig kväll!

Puss&Kram/ Hanna

RSS 2.0